Varstvo podatkov

Varovanje vaših osebnih podatkov je za nas izjemno pomembno. Vaše osebne podatke bomo uporabljali v skladu z namenom, za katerega ste nam jih posredovali. Lush osebne podatke zbira, obdeluje in uporablja izključno z vašim dovoljenjem in v skladu z zakonskimi predpisi. Izvajalec obdelave podatkov je LUSH INTERNATIONAL, d.o.o., Ljubljana; direktor Toni Ćaleta.

Uporaba osebnih podatkov

Naročanje

Vaše osebne podatke uporabljamo pri obdelavi in izvedbi naročil in pri obdelavi plačil. Vaše osebne podatke – ime, priimek, naslov in številko mobilnega telefona – delimo z dostavno službo GLS, da lahko dostavijo naročene izdelke. Vaši osebni podatki so zaščiteni s pogodbo, ki jo imamo z dostavno službo GLS, in se ne bodo uporabljali za nič drugega kot za dostavo paketov. Če se ne strinjate s tem pogojem in drugimi pogoji nakupa, vas prosimo, da ne uporabljate spletne trgovine Lush.

Plačilo

PayPal

Z uporabo storitve PayPal se strinjate z njihovimi pogoji varovanja in obdelave podatkov. Lahko si jih preberete tukaj (https://www.paypal.com/ca/webapps/mpp/ua/privacy-full). Ko na naši spletni strani plačate s storitvijo PayPal, obdelujemo vaše osebne podatke, kot so ime in priimek ter domači naslov, da bi izpolnili vaše naročilo.

E-novice

S prijavo na Lusheve e-novice nam dovoljujete, da izključno po e-pošti stopamo z vami v stik za namen pošiljanja e-novic. Svoje podano soglasje lahko kadarkoli prekličete z e-pošto na naslov lushonline@lush.si.

Poleg tega se lahko s seznama za prejemanje e-novic odjavite tako, da izberete to možnost na dnu vsake poslane e-novice, pa tudi z e-pošto na lushonline@lush.si.

Osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov), ki nam jih boste posredovali ob prijavi na Lusheve e-novice, bomo hranili do preklica.

Spreminjanje, brisanje in vpogled v osebne podatke

Po Splošni uredbi o varstvu osebnih podatkov ima posameznik pravico od podjetja zahtevati dostop do osebnih podatkov, ki se nanašajo nanj, ter pravico do popravka in izbrisa osebnih podatkov.

V primeru nestrinjanja ima posameznik možnost vložiti pritožbo pri informacijskem pooblaščencu.

Z ustvarjanjem uporabniškega računa v Lushevi spletni trgovini lahko v vsakem trenutku spremenite svoje osebne podatke, kot so ime, priimek, naslov na računu, naslov za dostavo in št. mobilnega telefona.

Če želite, da izbrišemo vse vaše podatke, ki jih imamo, nam pišite na lushonline@lush.si.

Če želite izvedeti, katere vaše osebne podatke hrani Lush, nam pišite na lushonline@lush.si. Osebni podatki kandidatov, prijavljenih na razpis za delovno mesto Vaše osebne podatke, ki nam jih pošljete za razpis za delovno mesto, bomo uporabili izključno za ta namen in jih obdržali le toliko časa, dokler bo to potrebno za dosego namena. Po izpolnitvi namena obdelave bomo vaše osebne podatke izbrisali.

V primeru, da ni razpisanih prostih delovnih mest, vas prosimo, da nam ne pošiljate prijav, saj jih ne moremo hraniti do naslednjega razpisa.