Pripravljeni smo, da vam v čim krajšem času dostavimo dišeča naročila neposredno na dom (z dostavo GLS), in sicer brezplačno za vsa naročila nad 45 evrov.


ČAS DOSTAVE

  • Pri plačilu s kartico bodo naročeni izdelki odposlani še istega dne, v kolikor je bilo plačilo prejeto do 11:00 h.
  • Pri načinu plačila po predračunu (preko nakazila ali elektronskega bančništva) bodo naročeni izdelki bili odposlani še istega dne, v kolikor pošljete potrdilo o plačilu na e-mail naslov info@lush.si. Drugače pa pričakujte, da bo vaša pošiljka poslana v roku dveh delovnih dni, kolikor je potrebno, da se nakazana sredstva prikažejo na našem transakcijskem računu.
  • Pri načinu plačila po povzetju bodo naročeni izdelki odposlani še istega dne, v kolikor je bilo naročilo prejeto do 11:00 h.

Od dneva prejetja plačila, odvisno od poštne dostave, prosimo, dovolite 2-3 dni za dostavo izdelkov, ki ste jih naročili. V kolikor se bo pošiljka vrnila na naš naslov, nas boste morali za ponovno dostavo kontaktirati in plačati dvakratni znesek poštnine. V nasprotnem primeru nismo dolžni ponovno poslati isto pošiljko, niti vrniti zneska kupnine.POŠTNINA

Izdelke vam bomo dostavili z dostavno službo GLS. Cena poštnine je odvisna od teže paketa.


Dostava Slovenija z dostavno službo GLS

  • Paket do 9,1 kg ....... 3,95 EUR
  • Paket do 14,1 kg ....... 4,95 EUR
  • Paket do 28,1 kg ....... 6,00 EUR


STATUS VAŠE POŠILJKE

O statusu vaše pošiljke vas bomo obvestili na email preden bo pošiljka odposlana. Od takrat dovolite 2-3 dni, odvisno od poštne dostave, preden se obrnete na pošto ali nas za morebitno pomoč okoli nedostavljene pošiljke. Naša telefonska številka je 01 434 74 77.


Dostava naročenega blaga v spletni trgovini je mogoča le na ozemlju Republike Slovenije.