ČAS DOSTAVE

  • Pri plačilu s kartico bodo naročeni izdelki odposlani še istega dne, v kolikor je bilo plačilo prejeto do 11:00 h.
  • Pri načinu plačila po predračunu (preko nakazila ali elektronskega bančništva) bodo naročeni izdelki bili odposlani še istega dne, v kolikor pošljete potrdilo o plačilu na e-mail naslov info@lush.si. Drugače pa pričakujte, da bo vaša pošiljka poslana v roku dveh delovnih dni, kolikor je potrebno, da se nakazana sredstva prikažejo na našem transakcijskem računu.
  • Pri načinu plačila po povzetju bodo naročeni izdelki odposlani še istega dne, v kolikor je bilo naročilo prejeto do 11:00 h.

Od dneva prejetja plačila, odvisno od poštne dostave, prosimo, dovolite 2-3 dni za dostavo izdelkov, ki ste jih naročili. V kolikor se bo pošiljka vrnila na naš naslov, nas boste morali za ponovno dostavo kontaktirati in plačati dvakratni znesek poštnine. V nasprotnem primeru nismo dolžni ponovno poslati isto pošiljko, niti vrniti zneska kupnine.POŠTNINA

Izdelke vam bomo dostavili z dostavno službo GLS. Cena poštnine je odvisna od teže paketa.


Dostava Slovenija z dostavno službo GLS

  • Paket do 9,1 kg ....... 3,95 EUR
  • Paket do 14,1 kg ....... 4,95 EUR
  • Paket do 28,1 kg ....... 6,00 EUR


STATUS VAŠE POŠILJKE

O statusu vaše pošiljke vas bomo obvestili na email preden bo pošiljka odposlana. Od takrat dovolite 2-3 dni, odvisno od poštne dostave, preden se obrnete na pošto ali nas za morebitno pomoč okoli nedostavljene pošiljke. Naša telefonska številka je 01 434 74 77 ali 041 761 351.


Dostava naročenega blaga v spletni trgovini je mogoča le na ozemlju Republike Slovenije.