LUSHEVA POSLOVNA DARILA

Magična darila za stranke in sodelavce


#LUSHBOŽIČ

Lusheva praznična ponudba za leto 2023 spodbuja poslovne partnerje in stranke, da klatijo zvezde z neba, razširijo svoje notranje svetove in sprejmejo čarobnost svežih, ročno izdelanih izdelkov – da doživijo trenutke miru, ustvarjalnosti, praznovanja in navdušenja.


Ko kupite Lushevo darilo, pozitivno vplivate na svet – rečete ne odvečni plastiki za enkratno uporabo; podpirate skupnosti in obrtnike, ki so izdelali darilne rute, trakove in naravni papir; kupujete izdelke s čudovitimi sestavinami, ki obnavljajo družbene sisteme in ekosisteme.


Kaj lahko Lush ponudi?


• Obilje že zavitih daril z materiali, ki jih je mogoče ponovno uporabiti in reciklirati.

• Personalizirana darila – ustvarite Lushevo darilo po meri in po meri srečnega prejemnika.

• Izberite izdelke in oblikujte svoje darilo z uporabo darilne rute, Lushevega blaga za večkratno uporabo.


Če govorimo o ceni daril, so vam na voljo tako manjša in cenejša darila z velikim učinkom kot dražja, impresivna in spektakularna darila. Lush vam ponuja možnost, da darilo prilagodite tako svojemu proračunu kot obdarovancem. Uporabite Lushevo storitev, kjer lahko točno izrazite, kaj želite – za darila po meri.

Če želite začeti svojo pot poslovnega obdarovanja z Lushem, preprosto pošljite e-pošto na lushonline@lush.si ali vzpostavite stik z lokalno trgovino Lush, da se pogovorite z njihovim predanim svetovalcem za poslovno obdarovanje.

»Nekaj čarobnega je v odpiranju Lushevega darila. Vsa naša darila so ročno izdelana, in ko podarite Lush, ste lahko prepričani, da bo prejemnik navdušen, vi pa ste naredili tudi nekaj čudovitega za okolje.«


Če želite biti na tekočem in prvi izvedeti vse o razburljivih napovedih božičnih izdelkov, se naročite na Lusheve novice.

Za dodatne informacije o Lushevih poslovnih darilih ali za morebitni intervju pišite na lushonline@lush.si.