Lushev vodnik po darilih za valentinovo

Lushev vodnik po darilih za valentinovo


Praznujte vse vrste ljubezni s tem raznolikim vodnikom po darilih za valentinovo. Ne glede na to, ali želite ljubljeni osebi privoščiti doživetje ali jo presenetiti s svežim izdelkom, imamo popolne ideje za vas. Pssst … tudi to, da nekaj malega podarite sebi, je zelo zaželeno!


Darila nimajo spola, vendar vemo, da vam lahko seznami primernih izdelkov pomagajo pri izbiri, ko zrete v neskončno morje senzacionalnih možnosti. Oglejte si nekaj priboljškov, ki bi bili lahko odlični zanjo, zanj, za družino, za prijatelje … A ne obremenjujte se preveč – če je podarjeno iz srca, bo ljubljeni osebi všeč, karkoli že izberete!
Darila zanjo
Ji želite podariti darilo, ki ji bo pomagalo, da se sprosti, izboljša njeno razpoloženje ali jo navdihne za negovanje same sebe? Darilo I'm Yours je zabavno interaktivno darilo, opremljeno s parom dišečih kopalnih bombic, ki se ga bo prav gotovo razveselila. Ali pa ji podarite sprej za vzglavnik Goodnight Sweetheart za pridih nežne romantike jasmina in cvetličnih vrtnic. Oboževala bo tako njega kot vas.
Zanjo lahko načrtujete tudi večer počitka in sprostitve, ki ga bo navdihnila njena najljubša kopalna bombica. Ji je všeč mehak, alpski vonj kopalne bombice Wild Remedy in obožuje naravo? Pripravite ji razkošno večerjo iz svežih lokalnih pridelkov ter napolnite kopalnico z divjimi rožami in zvoki narave, medtem ko se bosta namakala v kadi. Tako bo lahko znotraj udobja doma doživela noč na prostem. Sami jo najbolje poznate, bodite ustvarjalni in se zabavajte!


Darila zanj

Se vam zdi, da imate super moškega? Potem imamo pravo idejo za vas. Kopalno darilo Love Burger bo postreglo z nekaj interaktivne zabave med kopanjem z limoninim burgerjem z mehurčki, solatnim milom in žemljico z vonjem češnje. Ali pa njegovi koži podarite nekaj nežne ljubezni in nege s sproščujočo masko za obraz Prince Charming ali kremastim čistilcem za brado in obraz Kalamazoo.
Morda pa mu pripravite še filmski večer in predvajate njegov najljubši film, medtem ko oba hidrirata kožo in se razvajata v pravem domačem spaju.


Darila zanje

Nekaj posebnega je v darilu, ki navdihuje skrb zase! Naj se počutijo še posebej negovane z darilom Lots Of Love, polnim razkošnega izbora oz. sedmih luksuznih izdelkov za nego telesa, kopanje in tuširanje. Ali pa jih s toplim, začinjenim vonjem parfuma New Romantics navdihnite, da bodo brez opravičila nežni in prijazni do sebe.
Naredite lahko tudi seznam ljubkih ljubezenskih zapisov ali pozitivnih afirmacij, ki jih date v kozarec, da bodo vsak dan drug za drugim risali nasmeh na usta. To se odlično ujema s pilingom za ustnice Sweet Talk ali kopalno bombico Love Letter.


Darila za prijatelje

Valentinovo je tudi odličen čas za praznovanje ljubezni med najboljšima prijateljema! Privoščite ji ali mu štiri sadne in cvetlične kopalne poslastice v darilu BFF ali načrtujte nočno nego s piling masko Mask Of Magnaminty v kombinaciji z osvežilnim mohitom z meto. Karkoli že izberete, najboljše darilo so seveda spomini, ki si jih delita.


Darila za družino

Poiščite popolno darilo ne glede na to, ali obdarujete mamo, ki bo oboževala darilo, zavito v Lushevo ruto (ki jo bo seveda lahko ponovno uporabila), ali iščete darilo za valentinovo, ki bo razveselilo otroke, kot je mavrična kopel s kopalno bombico Toby's Magic Cow ali citrusna blaženost s trdo penečo kopeljo Mermaid Tail. Ni omejitev, koga bi radi obdarovali na to valentinovo.


Darila za ''vmesne faze'

Ne glede na to, ali gre za začetek nečesa novega ali za navdušenje nad zaljubljenostjo, vmesna faza še nedefiniranega razmerja lahko vzbuja zmedenost. Nekaj, kar lahko počneta skupaj, na primer zmenek ob dobrem filmu ali domača peka sladkih dobrot, je odlična ideja obdarovanja v takem primeru. Lahko pa dodate subtilen namig z nečim, kot je naše maslo za ustnice Crush. Poljub za valentinovo bo skoraj gotovo sledil …


Darila za oboževalce Lusha

Želite podariti nekaj, kar bo navdušilo oboževalca Lushevih izdelkov? Obdarite ga z naročniškim paketom LUSH Kitchen. Vsak mesec bo tako prejel štiri do pet ekskluzivnih Lushevih poslastic, ki jih bodo dostavili na njegov prag.
Darila za valentinovo v zadnjem trenutku
Vam je letos čas kar pobegnil in niste kupili darila za valentinovo? Ne obremenjujte se, se zgodi. Zgrabite e-darilno kartico in ljubljeni osebi ''dovolite'', da prosto izbira med Lushevimi poslasticami. Vsakdo obožuje dejstvo, da si lahko sam izbere darilo, ki si ga želi.


Klasična darila za valentinovo

Saj vemo, bombonjera in ducat dolgopecljatih vrtnic sta pravi mali kliše (v najboljšem smislu, seveda)! A če želite klasiko popestriti, jo združite z izdelki Lush. Čistilo za telo Posh White Chocolate And Rose, ki mehča kožo, bo dobesedno vzelo sapo vaši valentinčici, ko ga boste podarili ob šopku vrtnic. Ali pa združite bombonjero s kombinacijo sproščujočih masažnih ploščic Care of Symphony No.6. To so tisti majhni dodatki, ki bodo vaše darilo naredili res posebno!


Lusheva spa darila

Podarite negovanje in razvajanje s tretmajem LUSH Spa. Morda vama privoščite skupni spa dan ali pa podarite darilno kartico LUSH Spa in ljubljeni osebi dovolite, da izbere svojo avanturo razvajanja. Ta je odlično darilo za oba!

Iščete še več stvari, ki bodo proslavile vajino ljubezen? Oglejte si nekaj naših idej, kako praznovati valentinovo in narediti dan čisto poseben!