LUSH x TMNT

LUSH X TMNT


Želvja moč za kopanje in tuširanje!


To poletje Lush in Paramount Consumer Products lansirata osupljivo omejeno kolekcijo. Usmerite svojega notranjega junaka v oklep Ninja želv!Cowabunga, Lushevi oboževalci! To poletje se je Lush povezal s Paramountovimi ikonskimi Ninja želvami, da bi ponudil manj plastične in bolj veganske pice v omejeni izdaji ekskluzivnih izdelkov za kopel, tuširanje, telo in lase. Lush, ki slovi po inovacijah kozmetičnih izdelkov brez embalaže, kot so kopalne bombice, mila, trdi šamponi in trdi pilingi za telo, je celotno kolekcijo zasnoval tako, da inovativno odpravlja potrebo po plastiki za enkratno uporabo in spodbuja k nakupu 100-odstotno golih izdelkov, ki delujejo prav tako dobro kot njihovi pakirani primerki (si upamo reči še bolje?).

V resničnem življenju želve obožujejo Lush zaradi zavezanosti k ohranjanju vodotokov, očiščenih odvečnih odpadkov, Lush pa obožuje želve zaradi njihove zavezanosti boju proti krivicam in skupne ljubezni do veganske pice.

Lush je navdušen, da je lahko soustvarjal to paleto šestih novih, zabavnih in poglobljenih izdelkov za kopeli, tuširanje in nego las (ter paket treh ekskluzivnih krp za obraz) ter tako zagotovil še več korakov za vašo rutino nege telesa. Poleg tega je s tem vsem omogočil majhne junaške poteze za pomoč planetu – z manjšo uporabo plastike za enkratno uporabo v vsakdanjem življenju in lepotnih rutinah.

»Navdušeni smo, da ponovno sodelujemo z Lushem pri ekskluzivni kolekciji, tokrat z Ninja želvami,« je povedala Rebecca Jenkins, podpredsednica potrošniških izdelkov pri Paramountu. »Lush je ustvaril nekaj resnično unikatnih izdelkov – z manj plastike za enkratno uporabo – s katerimi boste na srečo dišali veliko bolje kot želvji brlog.«

Ker se zavedamo podnebnih sprememb, smo številni že opustili plastenke in jih nadomestili z golimi izdelki. Lush je vedno zagovarjal trde izdelke, ki ne potrebujejo plastične embalaže. Mo Constantine (soustanovitelj in izumitelj Lusha) je izumil veliko izdelkov, ki jih danes vidimo v kozmetični industriji, kot sta leta 1989 kopalna bombica in leta 1987 trdi šampon, popolnoma nov izum, ki je revolucioniral umivanje las po vsem svetu.

Od leta 2005 so Lushevi trdi šamponi preprečili uporabo skoraj 180 milijonov plastenk, kar je ocenjeno na približno 4.500 ton plastike. To je enakovredno več kot 5 % površine odpadkov Great Pacific Garbage Patch!* Prednosti odstranjevanja embalaže se kažejo tudi pri prevozu: ena ploščica šampona je veliko lažja in kompaktnejša od treh plastenk šampona. Potrebovali bi na primer 15 polnih tovornjakov plastenk s tekočim šamponom za prevoz enakovrednega števila umivanj las z enim tovornjakom trdih šamponov!

Danes lahko 43 % Lusheve osnovne ponudbe izdelkov (razen omejenih izdaj) odnesete domov brez embalaže. Torej, če ste pripravljeni narediti prvi korak k rutini umivanja in nege popolnoma brez plastike – Lush je tu za vas.

„»Navdušeni smo nad nadaljevanjem našega partnerstva s podjetjem Paramount Consumer Products,« je povedal Kalem Brinkworth, kreativni vodja za koncepte in sodelovanje pri Lushu. »Ob praznovanju 40. obletnice Ninja želv je Lush ustvaril posebno kolekcijo brez plastike. Za nas je zelo pomembno, da zagotovimo, da se naše stranke zavedajo prednosti zmanjšanja embalaže svojih kozmetičnih izdelkov, tako da lahko sprejemajo ozaveščene odločitve. Upamo, da bodo izdelki Lush še naprej zagotavljali prijetne in enostavne načine zamenjave plastične embalaže – to poletje in pozneje.«

Od sadnega trdega pilinga za telo do pomirjujočega šampona – to poletje se boste lahko počutili res dobro, saj veste, da nova kolekcija Lush x TMNT pomaga zmanjšati onesnaževanje naših vodotokov s plastiko.

O kolekciji Lush x TMNT:

Kopalna bombica Peace, Love & Pizza

Čas je za pico! Zgrabite rezino in skočite v kad, da okrepčate svoje kopanje. Ko se kopalna bombica peni v vijoličastih in zelenih vrtincih, se organski mango in maslo illipe topita, da omehčata kožo.

Trda peneča kopel Green Machine

Zdrobite košček ali celo ploščico pod tekočo vodo in opazujte, kako deluje ta zeleni stroj! Puhasti mehurčki se dvigajo nad zlobno zeleno vodo, medtem ko vam moč absolutov listov vijolice, vrtnice in jasmina pomaga ohraniti dobro voljo ne glede na to, kaj vam življenje prinese.

Trdi piling za telo Turtle Power

Ko vaša koža potrebuje dober piling, zgrabite Turtle Power in skočite pod tuš. Drobna morska sol in izvleček bambusovega stebla naredita piling, da poživita in osvežita kožo, medtem ko organski masli manga in illipe dajeta občutek mehkobe in vlaženja. Sladka in sadna mešanica olj olibanuma in bergamotke vas nežno odišavi in spet se lahko počutite človeško.

Trdi šampon Goongala

Imate težave z lasiščem? Goongala je tu, da reši vaš dan. Svež poparek vodne kreše pomirja lasišče, medtem ko olje rožnega lesa zagotavlja močan čistilni in uravnovešajoči učinek. Poleg tega olje limonske trave poveča sijaj in podari poživljajočo dišavo. To je tisto, kar Casey Jones iz Ninja želv uporablja za umivanje svojih dolgih valovitih las.

Žele za tuširanje Krang

Sadna prha s tem tresočim se želejem je prava stvar. Sadno olje davane se pomeša s poživljajočo bergamotko in tolažilnim absolutom vanilje za sladek vonj, ki vas popelje nazaj na zemljo. Z izvlečkom karagenana in poparkom irskega mahu pa je ta žele nesporni vladar mil za mehčanje kože.

Kopalna bombica Four Brothers

Čas je za malce zlobno zeleno kopanje. Opazujte to kopalno bombico, kako se peni in šumi, obarva vodo v zeleno in sprošča oster vonj limonske trave, zaradi katerega boste želeli reči Cowabunga! V tej kopalni bombici boste našli milo presenečenja v obliki najljubših stvari Ninja želv. Zberite vse štiri brate, da najdete vse!

https://www.bbc.co.uk/news/science-environment-59521211 79.000 ton na največjem morskem območju odpadkov Great Pacific Garbage Patch. Ena ploščica šampona zadostuje za 60 umivanj, kar ustreza 3 x 200 ml stekleničkam šampona. Preprosta PET-plastenka tehta 24,8 (normalizirana na 200 ml) po SPICE Tools https://open-spice.com/tool/