Izpod tuša stopite začarani

Magic Crystals

Piling za telo


18.50 €

Kozmični komplet fino mlete morske soli, grenke soli in svežega zeliščnega  poparka, ki se vam pomaga osredotočiti  na tisto, kar je zares pomembno.

Najboljše stvari so spet tri. Poparki sveže poprove mete, rožmarina in žajblja začarajo vsakogar, ki se ga dotakne njihov urok. Poprova in klasasta meta ter mentolovi kristali vas začarajo, njihova coprnija pa za sabo pusti hladno žgečkanje na koži in veliko pozitivnosti. 


Uporaba:

Ne čara se samo s čarobno paličico ali z miganjem z noskom – čara se tudi pod tušem. S prgiščem pilinga se zdrgnite po vsem telesu in si tako zgladite kožo, nato pa se splaknite, in vaš ritual je končan.

Sestavine :


Magnesium Sulfate (grenka sol), Maris Sal (fina morska sol), Sodium Laureth Sulfate, Sodium Cocoamphoacetate, parfum, Water (and) Mentha Piperita Extract (svež poparek poprove mete), Water (and) Rosmarinus Officinalis Extract (svež poparek rožmarina), Water (and) Salvia Officinalis Extract (svež poparek žajblja), Propylene Glycol, Menthol (kristali mentola), Mentha Piperita Oil (olje poprove mete), Mentha Spicata Herb Oil (olje klasaste mete), Illicium Verum Fruit/Seed Oil (janeževo olje), Lactic Acid (mlečna kislina), Titanium Dioxide, Lauryl Betaine, *Limonene, Cl 17200, Cl 42090:2

*naravna sestavina eteričnega olja

Šifra: Magic Crystals piling za telo    


Mnenja (2)

Kristina 14/10/2023

Vedno sem prisegala na Rub rub rub piling. Ko sem koncno prisla do fizicne trgovine, mi je prijazna prodajalka pokazala se tale piling. Kako cudovit je. Piling lepo pohladi, tako da je idealen za poletje. Vonj, ki ostane na kozi po tusiranju je bozanski.

Maja pirc 12/04/2022

za poletje je krasen piling za osvežitev, pozimi edino preveč pohladi. sol se na mokri koži rastopi zato je dovolj nežen


Napišite mnenje

    Slabo           Dobro
Captcha

Podobni izdelki

Orange
Piling za telo
Osvežilno in gladilno

18.50 € / 330 g
Co-Mingle
Piling za telo
Naravno nežen piling

25.00 € / 225 g
Kvadratna posodica
Kvadratna posodica za shranjevanje
Izdelek na varnem

4.00 € / 20 g
Buffy
Piling in maslo za telo
Mehka in gladka koža

11.50 € / 90 g
Vegetarian
Scrubee
Piling in maslo za telo
Lepota iz panja

12.50 € / 100 g
Rub Rub Rub
Piling za telo
Osveženi in pomlajeni

18.50 € / 330 g