Tvoja za vedno

Like a Virgin

Hladilna krema brez embalaže


15 g 6.00 €

Vrnite se v dobre stare čase s to preprosto hladilno kremo brez embalaže – tradicionalno obliko čistilne kreme, ki jo imajo nekateri še danes tudi za najboljšo. Sodobna različica je seveda malo drugačna, najboljše plati starih formulacij se v njej prepletajo z nekaj novostmi. Za začetek je veganska – navdihuje se pri formuli Ultrabland, a je čebelji vosek v njej zamenjan z organskim ekstra deviškim olivnim oljem, organskim jojobinim oljem in voskoma sončnice in kandelile, ki poskrbijo za vse vlažilne in čistilne učinke izvirnika. Drugič, pri kremi smo se znebili vode in jo spremenili v ploščico. In slednjič je tu, za dodatno poživitev, eterično olje limone, ki se v Sredozemlju tradicionalno uporablja za čiščenje kože in ki je cenjeno zaradi svojih poživljajočih učinkov.


S ploščico se pogladite po koži, vmasirajte, kar ostane za njo, in se obrišite z vlažno brisačo ter uživajte v nežno, a temeljito očiščeni kožo. Dokler ne boste odkrili te ploščice, sploh ne boste vedeli, kako izgubljeni ste bili doslej. In potem ko vam bo dala vso svojo ljubezen, se boste počutili, kot da se prvič v življenju zares dotikate svojega obraza.


Opozorilo: Ta izdelek se topi pri visoki temperaturi!




Sestavine :


Olea Europaea Fruit Oil (organsko ekstra deviško olivno olje), Simmondsia Chinensis Seed Oil (organsko jojobino olje), Helianthus Annuus Seed Cera (sončnični vosek), Euphorbia Cerifera Cera (kandelilski vosek), Citrus Limon Peel Oil (olje siciljanske limone), Backhousia Citriodora Leaf Oil (olje limonine mirte), Acacia Decurrens Flower Cera (mimozin vosek), *Citral, *Limonene, Parfum.

. *naravna sestavina eteričnega olja.

Šifra: Like a Virgin hladilna krema brez embalaže    


Mnenja (0)

Za ta izdelek ni mnenj.


Napišite mnenje

    Slabo           Dobro

Podobni izdelki

Dark Angels
Čistilec za obraz in telo
Božansko sijoča koža

11.00 € / 100 g
Ocean Salt
Piling za obraz in telo
Piling za mehkobo

13.50 € / 120 g
Vegan
Sleepy Face
Čistilec brez embalaže
Pomirite se

6.00 € / 15 g
Movis
Milo za obraz
Dobro kot kruh

11.00 € / 120 g
Ultrabland
Odstranjevalec ličil
Zelo preprost, a zelo učinkovit čistilni balzam

11.00 € / 45 g
Herbalism
Čistilec za obraz in telo
Uravnovešena in poživljena koža

11.00 € / 100 g
Ultraplant
Odstranjevalec ličil
Naravno in nežno čiščenje

17.00 € / 45 g
Let The Good Times Roll
Čistilec za obraz in telo
Piling za svilnato kožo

11.00 € / 100 g