E. T. v vaši kadi

Monsters And Aliens

Večnamenski izdelek FUN


200 g 11.50 €
Poziv vsem kopalniškim astronavtom: nova galaksija čaka na vas! Ustvarite si medgalaktični komplet za plezanje, dišeč po pikantnem olju črnega popra in tolažilnem absolutu vanilje iz pravične trgovine, da se uravnate z najvišjo pečino, nato pa izdelajte vesoljsko ladjo, da se varno vrnete na Zemljo (plezanje brez ustreznega varnostnega orodja in nadzora ni priporočljivo). Zakaj ne bi pripravili popolne vesoljske večerje, idealne za postrežbo, ko navezujete stike okoli osončja – morda za vesoljce, ki jo bodo z veseljem pojedli? Namilite, oblikujte, šamponirajte – samo zabavajte se!

Uporaba:
Zavihajte rokave in ustvarjajte oblike po svojih željah, nato pa odščipnite košček in se namilite od glave do pet, lahko pa ga uporabite tudi kot šampon. Po drugi strani ga lahko kanček zdrobite pod curkom vode in si pričarate goro mehurčkov.

Shranjevanje:
Da bo Fun ostal čim dlje svež, ga posušite, nato pa pospravite v njegov priročni ovitek in shranite na hladnem in suhem mestu.

Sestavine :


Zea Mays Flour (koruzna moka), Talc, Glycerin, Sodium Laureth Sulfate, Piper Nigrum Fruit Oil (olje črnega popra), Pogostemon Cablin Oil (pačulijevo olje), Vanilla Planifolia Fruit Extract (absolut vanilje), Gardenia Jasminoides Fruit Extract (ekstrakt gardenije), *Limonene, Parfum, CI 17200, CI 42090.

*naravna sestavina eteričnega olja

Šifra: Monsters And Aliens večnamenski izdelek FUN    


Mnenja (0)

Za ta izdelek ni mnenj.


Napišite mnenje

    Slabo           Dobro
Captcha

Podobni izdelki

Novo
Vegan
Snow Fairy
Večnamenski izdelek FUN
Posezite po veselju

13.00 € / 200 g
Vegan
Rainbow
Večnamenski izdelek FUN
Pobarvajte svet z mavrico

13.50 € / 350 g