LUSH dostava- tu smo!


ČAS DOSTAVE V IZREDNIH RAZMERAH
Obveščamo vas, da bomo vaše pakete odposlali tudi z nekajdnevno zamudo in žal ne v rednem roku dostave, kot je delovalo prej, saj se je zaradi izredne situacije in zaprtja fizičnih trgovin povečal obseg spletnega nakupovanja. Prav tako je dostava odvisna tudi od razmer pri GLS. Vsekakor pa se bomo trudili po najboljših močeh, da bi bila naročila čim prej in predvsem varno odposlana na vaš naslov.
Trenutno je plačilo mogoče le prek PayPala in po predračunu. Način plačila po povzetju smo začasno ukinili, saj želimo s tem ukrepom zaščititi vas in dostavljalce GLS, ki vam paket dostavijo brezstično na vaš naslov ali ga pustijo v GLS-paketomatu.
Hvala za razumevanje!
Želimo vam vse dobro!
#ostanidomaNaša spletna trgovina je še vedno tukaj za vas! Smo na voljo in pripravljeni, da vam dišeče pakete dostavimo do vašega doma v najkrajšem možnem času. Glede na trenutno situacijo nam je dobro počutje naših zaposlenih na prvem mestu, saj vam z veliko ljubezni pripravljajo naše izdelke, da boste karseda zadovoljni. Zato vas prosimo za razumevanje, če bo dostava morebiti trajala dlje kot običajno.
#ostanidoma #lushcommunity


ONLINE NAROČILA: Naša dostavna služba GLS nam je zagotovila, da se vseh paketov loti z upoštevanjem vseh higienskih predpisov. Prav tako bodo vsi prevzemi paketov in dostava potekali brezkontaktno. Da bi pomagali ohranjati te standarde, smo trenutno onemogočili plačilo po povzetju z gotovino, še vedno pa je na voljo možnost plačila po predračunu, s kreditno kartico ali prek PayPala.

Za vsa vprašanja glede spletne trgovine smo vam na voljo na lushonline@lush.si


Vse novosti lahko najdete na naših socialnih omrežjih:

https://www.facebook.com/lush.si/

https://www.instagram.com/lushslovenia/


Pazite nase, omejite svoje gibanje in se prepustite uživanju doma!