Tuširanje med cvetjem

Flower Gel

Gel za tuširanje


10.50 €

Vstopite v prho Diwali, ki se bohoti z dišečimi cvetovi! Razvajajte se z opojnim jasminovim absolutom, elegantnim rožnim absolutom in prefinjenim ganskim oljem ylang ylang. Stopite iz prhe in zacvetite, saj je vrt sestavin v Flower gel-u zasajen s cvetnimi lističi ognjiča in vitaminsko bogato infuzijo lotosove korenine, ki dodajajo dišeče zemeljske note in antioksidativne učinke za zdravo kožo.


Kako uporabljati:

Pred izpiranjem se namažite z našim gelom za prhanje s cvetlično mešanico, da bo koža mehka kot cvetni listič in da bo dišala po cvetju.


Ta izdelek je soustvarilo Lushevo osebje, ki praznuje Diwali.


Kaj je Co-Create?

Co-Create je program ustvarjanja izdelkov za osebje podjetja Lush, katerega cilj je spodbujati raznolikost, vključenost, enakost in pripadnost z dvigovanjem avtentičnih zgodb iz zadevnih skupnosti.


"Rože so neločljiv del številnih verstev, ki praznujejo Diwali. Uporabljajo se za okrasitev kipov, kot daritve in kot okras." - soustvarjalec: Santosh, Lush Leicester, Združeno kraljestvo


Sestavine :


Glycerin, Sodium Cocoamphoacetate, Sodium Laureth Sulfate, Aqua (voda), Calendula Officinalis Extract (infuzija ognjičevih cvetov), Nelumbo Nucifera Root Extract (infuzija lotosove korenine), Prunus Amygdalus Dulcis Seed Extract (mandljevo mleko), Lauryl Betaine, Parfum, Cinnamomum Camphora Oil (olje kafrovega lesa), Cananga Odorata Flower Oil (olje ganskega ylang ylanga), Jasminum Grandiflorum Flower Extract (absolut jasmina), Rosa Damascena Extract (absolut vrtnice), Maris Sal (fina morska sol), Propylene Glycol, *Benzyl Benzoate, *Benzyl Salicylate, Coumarin, Evernia Prunastri Extract (ekstrakt hrastovega mahu), *Farnesol, *Geraniol, *Limonene, *Linalool, CI 73360, CI 45410

Šifra: Flower | Gel za prhanje    


Mnenja (0)

Za ta izdelek ni mnenj.


Napišite mnenje

    Slabo           Dobro
Captcha

Podobni izdelki

Vegan
Sleepy
Gel za tuširanje
Za lahko noč

10.50 € / 100 g
OMEJENA KOLEKCIJA
Berry Berry Christmas
Gel za tuširanje
Živahne sadne pene

11.00 € / 120 g
Vegetarian
Whoosh
Žele za tuširanje
Odpihnite utrujenost

8.50 € / 100 g
Novo
Vegan
OMEJENA KOLEKCIJA
Monster Octopus
Žele za tuširanje
Prepustite se lovkam pasijonke

11.00 € / 185 g
Vegan
Sticky Dates
Gel za tuširanje
Zmenek pod tušem

10.50 € / 125 g
Vegan
Conga
Žele za tuširanje
Postavi se v vrsto!

8.50 € / 100 g
Vegan
Posh Chocolate
Krema za tuširanje
Čokladna prha

11.00 € / 100 g
Vegan
Twilight
Žele za tuširanje
Lahko noč!

8.50 € / 100 g